Download Shkabaj mod apk v6.1 for Android

Name Shkabaj
Category News & Magazines
Size 13.3MB
Popularity 7264
Publisher FTAMARKET
Score 6.0
Publish Date 29/04/2022
Download Download Mod Apk
Google play Shkabaj Google Play

Mod Info:

Shkabaj

Shkabaj Game Introduction :

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:
• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Shikoni mijëra video on-demand
• Informohuni me të dhënat e fundit për motin në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!
Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani në [email protected]!
Mos harroni të :
✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj
————————————————————
Shkabaj App lets you:
• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and Diaspora.
• Read, listen or watch the news and share it with friends
• Watch thousands of on-demand videos
• Get up to date weather information for Kosovo, Albania, and Macedonia
• Read your horoscope
• And much more!!!
Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!
Don\’t forget to :
✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj
Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera….

Shkabaj Game screenshot :

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj (13.3MB)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *