Download Moxiam MOD APK v2.1.0 [] for Android

Name Moxiam
Category Productivity
Size 12.4MB
Popularity 5771
Publisher Moxiam
Score 6.0
Publish Date 20/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play Moxiam Google Play

Mod Info:

Moxiam

Moxiam Game Introduction :

Om appen
Trygghet – Närvaro – Omtanke
Har du en nära vän eller släkting i behov av lite extra tillsyn? Någon som, med ålderns rätt, har lite utmaningar i vardagen, påverkas av hälsoproblem eller är i början på en demens? Kanske någon som bor ensam och därmed känner en ökad oro?
Som vän eller anhörig vet du att oron finns där hela tiden, särskilt hos dig själv. Är allt verkligen OK idag? Har hen gått upp ur sängen, ätit, besökt toaletten? En ständigt uppdaterad “lägesrapport” skulle minimera din oro, eller hur?
Smart app – enklare vardag!
Med Moxiam-appen är du närvarande och kan visa omtanke dygnet runt. Och det är en god grund för trygghet – för den boende, för dig och för övriga anhöriga.
Via Moxiam-appen får du information om förändringar i den boendes rörelsemönster. På så sätt kan man tidigt både förebygga situationer och skapa en mer harmonisk och trygg vardag.
Moxiam erbjuder en ständigt uppkopplad tjänst som ger äldre och anhöriga bättre insikt, ökad livskvalitet och sinnesro. Anhöriga behöver ta ett allt större ansvar för omsorg och monitorering av sina närstående äldre och då måste effektiva lösningar ge kontinuerlig information och data om den äldres situation, framförallt när man inte är på plats.
Tjänsten Moxiam baseras på avancerade algoritmer och är ett självlärande system. Varje person är unik och tjänsten anpassar sig till individen automatiskt genom att individens, den boende, rörelsemönster registreras av sensorer. Efter knappt 2 veckor har systemet lärt sig hur personens vanor ser ut. På så sätt kan tjänsten skicka information till de anhöriga i de fall rörelsemönstret förändrats.
Så här fungerar Moxiam
Systemet består av sensorer, en molntjänst och en mobil-app. Sensorerna känner av rörelser i hemmet och via Moxiams molntjänst jämförs rörelsemönstret med de vardagsrutiner som den boende normalt har. Du som anhörig kan via mobil-appen enkelt se om allt verkar normalt eller om det finns avvikelser.
När du beställer ett Moxiam-abonnemang skickar vi ett paket med sensorer. I hemmet placeras sensorerna ut på strategiska ställen, en i varje rum samt en på ytterdörren. Tack vare Moxiams molntjänst får de anhöriga meddelanden om det sker förändringar hos den boende. Alternativt kan man själv gå in i appen och avläsa historik eller se om rörelsemönstret är normalt.
Vill du veta mer – gå in på www.moxiam.com
Every moment counts!

Moxiam Game screenshot :

Moxiam Game screenshot  1

Moxiam Game screenshot  2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *